Veelgestelde vragen

Cum creez cont?

Pentru a putea face o achizitie sau a putea participa la o licitatie trebuie sa deveniti utilizator prin crearea unui cont pe site ,acest cont trebuie sa fie mai intai verificat si aprobat.. In dreapta sus se afla meniul Contul meu ,selectati creare cont. Introduceti toate datele cerute in mod corect , dupa citirea si accepatarea Politei de confidentialitate si a Ternenilor generali, apasati creare cont .Din acel moment contul s-a creat iar datele dumneavoastra au fost trimise spre verificare. Primiti un E-mail cu o confirmare a crearii contului. Verificare si aprobarea contului se face de catre un operator iar confirmarea se tremite tot de acesta fie prin mesaj text la numarul de telefon introdus sau prin Whatsapp sau E-mail. Odata primita confirmarea verificarii puteti incepe sa face-ti achizitii sau participa-ti  la licitatii.

Cum licitez?

Pentru a putea face o oferta/BID in cadrul unei licitatii trebuie sa fi utilizator cu un cont verificat si aprobat. Apoi poti face oferte?BID-uri in cadrul licitatiilor active care sunt LIVE in acel moment pe site. Sunt 2 moduri in care se pote efectua  un BID/Oferta, cel manual (introduci suma minima sau dorita de fiecare data cand vrei sa faci oferta /BID-ul) sau modul automat (prin care introduci o suma maxima de care dispui si se vor face automat Bid-uri/Oferte in limita sumei introduse) . Se poate intampla sa iti fie refuzat un BID/Oferta in modul manual atunci cand suma introdusa de tine este aceasi cu a altui participant la licitatie care a introdus-o anterion prin modul automat. Mai poate fi respins un BID/oferta daca suma introdusa nu este cea acceptata de algoritmul licitatiei (din 5 in 5 de la 0 pana la 100, din 10 in 10 de la 100 pana la 200  din 20 in 20 de la 200 pana la 500 si tot asa). De acea trebuie respectata suma recomandata in cadrul licitatiei. 

Cum intru in posesia porumbelului?
Unde sunt porumbeii?

Toti porumbeii afisati pe site-ul nostru se afla pe teritoriul Olandei. Sunt porumbei de la crescatori care locuiesc in Olanda. Doar in momentul in care site-ul nostru v-a colabora cu un crescator din alta tara , acei porumbei se vor afla in tara de origine a crescatorului. Tara fiind mentionata ulterior in descrierea licitatiei. 

Cum cumpar?

Pentru a putea achizitiona un porumbel de pe site trebuie sa fi utilizator cu un cont aprobat. Dupa ce iti creezi un cont si este aprobat de catre un operator poti face o achizitie in felul urmator . Alegi porumbel dorit , apesi butonul Adauga in cos , dupa citirea si acceptarea policei de confidentialitate si a termenilor genelasi apesi butonul Trimite comanda. Primesti un email de confirmare a plasari comenzi , din acel moment comanda a fost plasata si un operator o va procesa si lua legatura cu tine prin telefon / whatsapp sau e-mail cu datele comenzi,detaliile de plata si modul de primire a porumbelului.

Cat timp dureaza verificare /aprobarea contului?

Acesta fiind facuta de catre un operator , poate dura maxim 24 de ore. Daca doresti o aprobare mai rapida poti trimite un mesaj text(cu solititarea aprobari contului , specificand numele de utilizator sau adresa de e-mail)  la unul  dintre numere de telefon afisate la Contact sau un mesaj pe Whatsapp tot la acele numere de telefon.

De ce nu mi s-a aprobat contul?

Conturile create trebuiesc verificate inainte de aprobare. Daca adresa de email introdusa nu este una valabila , contul nu  se aproba, daca numarul de telefon introdus nu este un numar valabil , contul nu se aproba. Daca adresa introdusa este incompleta , o sa fiti contactat prin email sau telefon pentru a ne oferi o adresa completa pentru a se putea face aprobarea contului.  Pentru a preveni neactivarea conturilor va rogam sa introduce-ti toate datele corect si complet in momentul creari contului.